site statistics

Smo na biciklu…

Strava

Potepanja

Arhiv

free counters
unique visitors counter

Koledar

November 2016
P T S Č P S N
« Sep   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

S kolesi skupaj na Uršljo goro 2016

1.11.2016 ob 12:27, avtor deejay

31. november je praznik, katerega je tudi dela prost dan. Za kakšen praznik gre ?

V prvi vrsti se takrat podamo še zadnjič skupaj na Uršljo goro, pa ne peš, ampak s kolesi, picikli, bicikli, bajki….v glavnem gonimo, zgonimo in ja, tudi tišimo, pa ne vsi, da ne bom zdaj še koga užalil :)

Šrotnek, nekaj nas je že

Šrotneški klanec, brezvezen :)

V glavnem, tega skupnega druženja si bomo zapomnili po tem, da je “organizator” zjutraj malo zamudil :) , da je bilo kar nekaj takšnih, ki so se letos prvič podali s kolesi na Uršljo sploh, ker so vedeli, da bomo skupaj zmogli, je veliko lažje, kot če se greš sam matrat, verjemite.  Da je meja najmlajšega padla na deset let, bravo Tine, da smo rešili dva defekta, en menjalnik za silo spravili v pogon in da nihče ni bil tečen :)

Pavza na 800

Lepo za pogledat

Pa da  ne pozabim, Irena, Tina, Eva, Natalija, Alenka, Polona, Tatjana in Natalija …carice, čestitke, še posebej tistim, ki ste se letos prvič podale v steno ;)

Proti Naravskim ledinam

Ok, štart, zamudim, nč hudega, zadeva je že tako utečena, da nas je bilo na Šrotneku že 12, vrh klanca se nam pridruži še pet kolesarjev, za nami prihaja še en paket, …skratka kolona se povečuje. Fajn, lepo je tudi, da nas je letos sonce grelo že kar od pričetka poti. In veliko je novih obrazov, kar je še posebej  dobrodošlo. Od najdlje je prišel Martin, iz Krškega….moj poklon, upam, da se je izplačalo :)   bil je tudi spremljevalec najmlajšega člana odprave, oz. obratno :)

Martinčkanje

Zaslužena malica :)

Smučarska koča, še se nam pridružijo, zdaj ne štejem več, je isto, kot bi hotel v polnem  akvariju ribe preštet, ne gre :) Sledi krajša pavza, fajn je. Da se ne ohladimo preveč, poženemo naprej. Naslednja postojanka koča na Naravskih ledinah, katera pa je bila na žalost zaprta. Škoda, ljudi veliko, tudi pohodnikov, kateri so namenjeni na Goro, tu pa gešlosen :)

Več kot polovica poti že za nami

Nas to ne vrže iz tira, malo posedimo se pomartinčkamo in že šibamo dalje, pred nami je že več kot polovica poti. Tiste, ki se podajo na vrh prvič  že zanima kako daleč je še, pa ne po kilometrih, teh ni veliko, časovno. Sliši se od vsakega drugačen čas :)   kar je normalno, saj nihče od nas ne vozi enak čas, najdemo zlato sredino… 40 minut bo ok , vsi zadovoljni ;)

Rampa

Dovoljeno za dostavo in za nas ;)

Do rampe prispemo kolikor se da spočiti, ne vem kaj je narobe, ampak vsi bi se slikali ob rampi, ok razumem, da je tam zraven Bergdoktor, ne pa ena klinčeva rampa, ki te samo opozarja, da je na vrsti orngi klanec, breg, stena, karkoli že :)   ok, kljub temu da simpatikusa ni zraven, naredimo par fotk :)

Še čisto malo do vrha…

Vsak po svojih močeh, eni hvalijo vse skup, drugi preklinjajo, tretji meditirajo….kakorkoli, do vrha prispemo vsi. Nas vseh 30 udeležencev, ponosni, da smo še enkrat preplezali na vrh.  Vreme je vzdržalo, mi pa tudi. Sledijo debate, govori, recetati, prostor pred kočo se polni, tudi v koči ni nič drugače :) Na vrh je od kolegov iz Savinjske doline tokrat prikopal le Darko, ostali so dobili opravičeno, Bojan pocajti se, sem enga ruknil na tvoje zdravje, tk da nč bat.

Še selfi s cerkvijo v ozadju, po moje je priš še kr lep :)

Sledi skupinska fotka, obvezna in še nekaj malega fotkanja za rumeni tisk :)

Misija Skupaj s kolesi na Uršljo goro je uspela, lahko tdim, da se je tudi prijela, nekaj je bilo tudi neopravičenih izostankov, s temi se bomo še pogovorili :)   sicer pa vse v najlepšem redu. Tudi v dolino so se vsi vrnili v enem kosu, bogatejši za eno novo doživetje.

dejmoooo

Tik pod vrhom

Naša ekipa si bo spust zapomnila predvsem po dveh defektih :) katera sta povzročila pravo dramo in salve smeha. Kljub temu je bila guma parajt za vožnjo, normalno vožnjo po kolesarski stezi SG – Mislinja :) Duca zrihti to ;)

Gasilska, obvezna

Kaj še dodati za konec, fajn je bilo in še bo, če ne prej v torek, 31.10.2017, ko bomo spet gonli in tišali na vrh naše Gore, prijave so že odprte :)

Še mnogo mnogo fotografij, pa v fotogaleriji ;)

Biciklistični pozdrav

FOTOGALERIJA klik

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Foto, Foto utrinek, mtbkoroska-novice, uršlja gora, vse o biciklarjenju | Brez komentarjev

Komentiraj

Pozor: Tvoj komentar bo objavljen, ko ga odobri avtor bloga. Prosim, ne pošiljaj istega komentarja dvakrat.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !