site statistics

Smo na biciklu…

Potepanja

Arhiv

free counters
unique visitors counter

Koledar

Februar 2014
P T S Č P S N
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Sprejem Tine Maze v Zlati na Koroškem /foto/

26.02.2014 ob 16:04, avtor deejay

Črna na Koroškem

Včerajšnji sprejem dvakratne olimpijske prvakinje Tine Maze v Črni je bil zares nekaj posebnega. V prvi vrsti zaradi tega, ker si je Tina namesto zvenečih in popularnih imen  slovenske glasbe, zaželela slišati koroške izvajalce. Seveda so njeno prošnjo na občini uslišali in tako smo lahko slišali Milana Kamnika, Črjanske harmonikaše, pa Ditko Čepin, tudi Skupina Nitrox je bila zraven….

Milan Kamnik

Črjanski harmonikaši

Posebno pa je bilo tudi zato, ker se je za  sam sprejem  izvedelo tik pred zdajci. Iz štaba Team a Maze so namreč sporočili, da Tino že ob koncu tedna čakajo nove tekme v svetovnem pokalu v Crans Montani. Tako je bil predviden sprejem planiran po koncu smučarske sezone….

Nitrox

Ampak ” koroška trma” je želela prej pozdraviti svoje Korošce, svoje Črjane, ki so ji  stali  ob strani, tudi takrat, ko ni bilo rezultatov, oni niso pljuvali po njej, ampak so verjeli vanjo. In zdaj jim je vse to vrnila z večkratnikom števila … :)

Kraljica Tina se pripelje s kočijo

Na sprejemu je bilo prisotnih preko 2000 ljudi. In ko se oglasili zvonovi v vaški cerkvi je bil znak, da se nekaj dogaja. Kraljica je prišla, kot se za kraljico spodobi na kočiji. Ob tem smo si lahko ogledali na velikem wallu še posnetek njene zmagovalne smukaške vožnje. Ozračje je postajalo napeto, završalo je, ko je Tina dvignila 2 krat po 500 g zlata :)

Nasmejana, 2x zlata Tina

Veliko navdušenja je požel tudi Jure Franko, kateri je pred natanko 30 leti na  OI v Sarajevo dobil sploh prvo medaljo za Slovenijo na zimskih olimpijadah. To je tudi prinesel pokazat, za mušter, je dejal :)

Jure Franko

Tina je bila tudi tokrat pevsko razpoložena, saj je z Ditko Čepin v dueto zapela pesem Alicie Keys – Superwoman, naključno….ehhh ne bi rekel ;)   Tudi brez kurentov ni šlo, in na koncu veličastnega ognjemeta, ki je razsvetljiv tokrat povsem olimpijsko vas Črno na Koroškem.

Z Ditko Čepin je tudi zapela

Županja Črne na Koroškem

Ognjemet nad Črno

Tini želimo seveda tiste prave noge in mirno glavo do konca smučarske sezone, ko bo tudi jasno ali bo še nadaljevala s smučanjem ali ne. Kakorkoli, olimpijada je bila zagotovo tekmovalno njena zadnja.
Srečno Tina

FOTOGALERIJA

  • Share/Bookmark
 

Objavljeno v Aktualno, Foto, Slovenija, Šport | 2 komentarjev

2 odgovorov

  1. vlado pravi:

    Spet si lepo poslikal, sploh 19. slika je zakon!

  2. deejay deejay pravi:

    Oj Vlado , hvala,
    zdi se mi, da se pri Tini ni treba extra truditi, ker izžareva tolk ene simpatične energije da fotke kar same od sebe ratajo dobre ;)

Komentiraj

Pozor: Tvoj komentar bo objavljen, ko ga odobri avtor bloga. Prosim, ne pošiljaj istega komentarja dvakrat.

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !